Natursti

Med kart og oppmerket løype ligger utfordringen i å løse oppgavene langs løypa best mulig. Forskjellig lengde og ­vanskelighetsgrad.

Platestudio

Lek popstjerne for en dag, og spill inn din egen eller firmaets sang i Larsville studio. Alle får med seg en nyprodusert CD ved avreise.

5-kamp 

5-kamp er en teambuildingsaktivitet som foregår utendørs. Fysiske og ­teoretiske­ ­øvelser som løses lagvis i fellesskap. Et vinnende lag kåres med høytidelig ­premieutdeling.

Bademuligheter

Rett nedfor Væktarstua ligger en fantastisk fin sandstrand «Rotåtangen». 

Her er det masse folk om sommeren. Vi har en merket turløype som går ned til badestranden og rundt tangen. Vi har også en merket turløype som går opp til badekulpen i vestre rotå. Her er det muligheter for å hoppe fra fem meters høyde og ned i badekulpen. 

Båtutleie

Væktarstua har egen båtbrygge på Stugusjøen 50 meter fra hotellet. Her har vi to båter til utleie. Stugusjøen byr på god fiske av stor ørret i tillegg til flott stamme av røye.

Volleyballbane

Vi har en flott volleyballbane med finkornet sand som er hentet fra bunnen av ­Stugusjøen. Innbyr til flotte ballvekslinger og mye moro. 

Snøscooterkjøring

Flere ganger norgesmester i snøscootercross, John Inge Sørensen, arrangerer turer til fjells med isfiske, bål og kaffe. Vi skreddersyr ­opplegg etter dine behov.

Riding

Bli med på ridetur med Norges eldste og mest erfarne islandshestesenter, Dyrhaug ridesenter. Ri inn i idylliske omgivelser i bjørkeskogen og eventyrlig fjellterreng. Alt i fra ukesturer til korte dagsetapper.

Fiske

Flotte muligheter for fiske i elv og vann. Nesjøen er Nord-­Europas mest ­fiskerike ­røyevann, hvor det hvert år tas opp ca 50 tonn røye. Nesjø ­båtutleie leier ut båter. Isfiske om vinteren må også prøves.

Ski

Meget godt preparert lysløype rett utenfor hotelldøra. 10 mil oppkjørte ­skispor i fantastisk fjellterreng. 8 km fra Væktarstua finner du alpinbakkene i Tydal ­skisenter.

Sykkel

Tydal er et eldorado for tursykling. Høye fjell, vakre elver og rikt tilbud av grusveier gir flotte opplevelser fra sykkelsetet.

Vandring

Opplev Sylan med Syltoppen som sør Norges høyeste grensefjell med sine
1762 meter over havet. Tydal er også et eldorado for korte og lange vandringer. Høye fjell, vakre elver og rikt tilbud av stier og merkede vandringsleder som gir flotte opplevelser.